Verhoog je veerkracht


Verhoog je veerkracht

Burn-outklachten en stress komen steeds vaker voor. Vaak is dat een gevolg van een te hoge werkdruk, in combinatie met persoonlijke thema’s. Te lang doorlopen met stressklachten of een burn-out verergert de klachten alleen maar… In de workshop burn-out en stress krijg je volop handvatten en tips aangereikt om te werken aan een gezond herstel.

Een burn-out is een energiestoring als gevolg van een misgelopen interactie tussen het individu en de omgeving. Wanneer je een burn-out hebt, heb je vaak meerdere klachten: je raakt overspannen, je slaapt slecht, je focust je vooral op wat misgaat, je reageert geprikkeld, hebt nergens geen energie meer voor en maakt fouten die je eerder niet maakte. Herken je deze problemen? Dan is het de hoogste tijd dat je rust en ontspanning zoekt. Deze workshop helpt je hierbij.

Wat kan je verwachten van deze workshop?

Tijdens deze workshop maak je kennis met het onderwerp ‘burn-out en stress’. Je komt te weten wat stress doet met je lichaam en welke fases leiden tot een burn-out. Tijdens deze lezing van 3 tot 6 uur krijg je tips mee naar huis om beter met stressvolle situaties om te gaan.

In alle lagen van de bevolking

Wist je dat niet alleen uitgebluste werknemers te maken krijgen met een burn-out? Stress en burn-outklachten komen voor in alle lagen en vooral op alle leeftijden. Vooral zeer loyale en toegewijde personeelsleden, jong én oud, worden steeds vaker het slachtoffer. Voel je niet schuldig! Het kan iedereen overkomen.

Deel dit artikel:
« Terug naar lijst