Train the Trainer 'Certificatie tot Keuzekompas trainer'


Train the Trainer 'Certificatie tot Keuzekompas trainer'

Wie als coach, leerkracht, CLB-medewerker, HR-medewerker, therapeut of begeleider … aan de slag wil met het Keuzekompas®, dient beslagen op het ijs te komen. Daarom organiseren wij regelmatig een driedaagse training met mogelijkheid tot certificatie. Na deze opleiding ben je ingewijd in de methodologische en praktische grondslagen van het Keuzekompas® en na certificatie ben je gerechtigd om het instrument in te zetten in jouw praktijk.

De opleiding wordt verzorgd door de Keuzekompas®-trainers, Lisbeth Peeters en Griet Vanhooren bij The Future Generation.

Na het succesvol volgen van de training Keuzekompas® word je lid van de Inside-Out-Community. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je opgenomen wordt in de lijst van erkende coaches op onze website www.keuzekompas.be, dat je gratis toegang krijgt tot onze interne opleidingen, intervisiemomenten en ons intern samenwerkings- en communicatieplatform (Teams), dat je doorverwijzing kunt krijgen van coachees die zich centraal aanmelden, en dat je deel uitmaakt van een netwerk van gelijkgezinden waarmee je regelmatig kunt ontmoeten, verbinden en verder ontwikkelen. Om van al deze opties gebruik te kunnen maken, betaal je een jaarlijks lidgeld.

nieuwe data in najaar 2024 op maandagen 7/10, 21/10 en 4/11 2024 van 9.30u tot 16.30u

Deel dit artikel:
« Terug naar lijst